Njihu me parfumet më të mira të vitit që lamë pas.

2021 iku, por aroma e tij fantastike jo. Njihu me parfumet e preferuara të vitit që lamë pas, të cilat mund të të japin një ide për blerjen e radhës.


Yves Saint Laurent Limited Edition Libre Eau De Parfum

Nëse je një fanse e parfumeve florale, do e dashurosh!
Çmimi: 106$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Ellis Brooklyn SUPER AMBER Eau de Parfum
Vanilje dhe shumë nota të tjera të ëmbla në këtë SUPER parfum.
Çmimi: 105$


NoMad Bond No.9 New York
Ky parfum me nota amber dhe aromë florale është një prej prurjeve më interesante të vitit.
Çmimi: 440$


TOM FORD Ombré Leather
Kombinimi i lëkurës, violës dhe jasminës nuk ka qenë kurrë më sensual.
Çmimi: 140$


KILIAN Paris Apple Brandy Eau de Parfum
Ky parfum është sinonimi i perfeksionit.
Çmimi: 195$


Chris Collins African Rooibos
Pak spicy dhe shumë mistik, ky parfum është i duhuri për çdo burrë!
Çmimi: 175$


Bulgari Dolce Estasi Eau de Parfum
Karamelet kanë aromën më të ëmbël, të manifestuar në këtë parfum.
Çmimi: 230$


Tom Ford Tubéreuse Nue
Mendojmë se emri flet vetë.
Çmimi:  375$