“Noma”, sipërmarrja e Rene Rexhepit shpallet si “Restoranti më i Mirë në Botë”

Për të dytën herë, “Noma” rrëmben çmimin prestigjoz, duke u vlerësuar maksimalisht si “Restoranti më i Mirë në Botë”.

I vendosur në Kopenhagë, “Noma” duket se është një ndër destinacionet e preferuara, në rend global, falë interiorit dhe eksteriorit, kulinarisë dhe bashkëveprimit që ka ambienti me natyrën.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Ekipi i “Noma” është shprehur shumë i emocionuar në rrjetin social Twitter për këtë vlerësim.

Ndërkohë, Rene Rexhepi, është një sipërmarrës mjaft i mirënjohur nga Tetova, i cili ia ka dalë më së miri t’i servirë botës idenë e tij brilante.