Retrospektivë: Jennifer Aniston dhe Brad Pitt, një çift shumë casual

Një ndër çiftet më të preferuar të Hollywood-it, Jennifer Aniston dhe Brad Pitt, nën lupën e Elegance.
Të shquar për stilin e tyre shumë casual dhe komod, ish-çifti i jashtëzakonshëm ende frymëzon përditshmërinë tonë.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code