Retrospektivë: John Lennon dhe Yoko Ono

Një prej çifteve me më shumë ndikim në botë, në një kolazh fantastik fotosh. Një “homazh” për dashurinë e tyre dhe për faktin që frymëzuan të gjithë globin, me muzikë të mirë dhe mesazhe inspiruese për paqen.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code