Retrospektivë: Kimia mbresëlënëse e Serge Gainsbourg dhe Jane Birkin

Në vitet ’60, në plazhet e Saint-Tropez, bota u prezantua me familjen e çiftit ikonik Serge Gainsbourg dhe Jane Birkin.
Serge u bë pjesë esenciale e artit francez dhe këngët e tij janë poemat më të bukura të dashurisë. Por përpos kësaj, shumë interes pati edhe jeta private me të bukurën Jane Birkin.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code