Reverse, Retro! Dolce&Gabbana

Dolce&Gabanna ka propozuar që këtë verë të mos “ngurtësohemi” aspak! Kthehuni mbrapa, në vitet kur stili i përkiste hippie-ve dhe dëshirës për liri absolute, pasi D&G sjell në vëmendjen tuaj një stil krejtësisht Retro. Çanta të mëdha, printe, motive dhe shumë ngjyra për një verë plot aventura.

   

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code