Sandalet e preferuara janë stylish dhe të rehatshme

Hidhni hapa të sigurt dhe plot vetëbësim, sepse këta sandale jo vetëm do të bëjnë diferencën, por do t’ju dhurojnë edhe ndjesinë e rehatisë.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Tamara Mellon
Delikate dhe lehtësisht të kombinueshme, këto sandale janë “must have” i sezonit.
Çmimi: 199$

Neous
Jashtëzakonisht tërheqëse dhe super unike.
Çmimi: 447$

Gianvito Rossi
Platformë e lartë, takë e trashë dhe shumë stil një një krijim fantastik.
Çmimi: 253$

Neil J Rodgers
Ndiqni gjithmonë instiktin, në çdo hap!
Çmimi: 119$

Proenza Schouler
E bardha dhe e zeza, në një kombinim shumë elegant.
Çmimi: 640$