Shqipëria, Perla e humbur e Ballkanit – Destinacioni numër 1 i 2018-ës, sipas National Geographic

Vendi ynë është përzgjedhur nga “National Geographic”, si vendi numër një për t’u vizituar gjatë vitit 2018. I klasifikuar si vendi më interesant për ekoturizëm, Shqipëria është pa dyshim një mundësi më shumë për t’u njohur me mesdheun, klimën e tij dhe mbi të gjitha me kulturën dhe kulinarinë e pasur. Por një klasifikim tjetër interesant është ai i 7 qyteteve më të vizituara në Shqipëri dhe të votuara si më të mirat nga vetë turistët që e kanë përjetuar “Përlën e Humbur të Ballkanit”.
Për më shumë shfletoni Elegance.