Shtëpia sipas Athena Calderone

Athena Calderone pëlqen të luajë me ngjyrat, të ngacmojë kuriozitetin dhe ta kthejë një hapësirë në një vend super special.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Duke nisur nga superfuqia e ngjyrave, deri tek karakteri i sendeve, Athena mendon se procesi nëpër të cilin kalon një interior designer është një punë magjike, e mbushur me elemente, sende dhe sigurisht, një mjeshtëri e jashtëzakonshme për të gjetur kiminë mes tyre.

Për Athena-n, një vend shumë të rëndësishëm zë kuzhina, e cila e bashkon me më të shtrenjtët e saj. Interiori i kuzhinës është një vlerë e shtuar e shtëpisë dhe transmeton personalitetin tonë, por edhe të hapësirës në të cilën banojmë.

Në thelb, interiori është shumë personal dhe nis me ju! Për Athena-n nuk ekziston asnjë rregull, gjithçka që e bën zemrën të rrahë, meriton të jetë në shtëpi!

Kushtojini vëmendje objekteve personale, intime dhe reflektojnë atë që ju jeni realisht. Mos e nënvlerësoni kurrë aftësinë që kanë ngjyrat, të cilat transformojnë çdo shtëpi në një vepër arti. Ngjyrat e preferuara të saj janë të pazakonta dhe Athena endet në skajet e ekstremeve. Ndonjëherë, ngrohtësia e limonit, mistikja e të zezës dhe më shpesh, roza, e kuqja dhe bluja dominojnë shtëpinë e saj.

Gjithçka në shtëpinë tonë shpreh emocione, pra, dëgjoni zërin e një divani që thërret “Jam i bukur dhe super komod”.