Si duket një shtëpi tipike mesdhetare?

Mesdheu është universi i ngjyrave, shijeve dhe aromave të jashtëzakonshme dhe sigurisht, i dekoreve fantastike, të cilat përmbledhin të gjithë dashurinë e mesdhetarëve për diversitet.
Sot, ju sjellim “Maison Acacia”, një shtëpi-hotel shumë i veçantë, i cili nëpërmjet kulturës mesdhetare, mirëpret vizitorët e saj.
Shtëpia është frymëzuar nga një udhëtim nga Mexico në Buenos Aires, i cili duket se ka lënë shumë gjurmë te krijuesit e saj. Shtëpiza përbëhet nga 4 dhoma, me sipërfaqe prej 10-32 m2 .

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code