Si ta çosh dekorin e tryezës në një tjetër nivel?

Adhuroni minimalizmin dhe bashkëkohoren? Ky artikull është fiks për ju! Luani me kreativitetin, skulpturat, linjat dhe siluetat fantastike, të cilat do t’i gjeni në Elegance.

Vakt shumëngjyrësh

Supermacia e së verdhës bashkohet me frymën pranverore dhe e bën çdo vakt edhe më të shijshëm.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Vazo qeramike në ngjyrë të verdhë, për 50$.


Set për ëmbëlsira, 488$.


Pecetë florale, për 140$.


Vazo me lule, për 78$.


Qirinj rozë, për 99$.


Pjatë e ëmbël, për 54$.


Skulptura

Pjesëza arti bashkëkohore, të cilat janë kthyer në një trend të pazavendësueshëm! Bardhësia dhe eleganca e tyre, do të duken mahnitëse në tryezën tuaj.


Vazo “Joyful Life”, për 29$.


Shandan për 40$.


Set pjatash për vetëm 200$.


Vazo “Joanathan Adler Gala”, për 198$.


Set “Blue Ferntree”, për 37$.


Mbajtëse qirinjsh “Michael Aram”, për 225$.


Romancë

Rikthimi në natyralitet, te lulet dhe magjia e drurit, në tryezën tuaj!


Pjatë e drunjtë, për 64$.


Set mbajtëse qirinjsh, për 48$.


Peceta tavoline, për 138$.


Mbajtëse pecetash, për 6,50$.


Set gotash shampanje, për 62$.

Tone neutrale

Moderne, e bukur, zgjedhja e duhur!


Vazo dekorative, për 120$.


Gotë vere, për 80$.


Pjatë perle, për 16$.


Qirinj elegantë, për 24$.


Mbajtëse pecetash në formë kubi, për 25$.


Mbulesë tavoline, për 190$.