Stella McCartney sjell një sfilatë ekstravagante dhe eco-friendly

Prurjet e reja të sfilatës pranverë-verë 2022 nga Stella McCartney janë thjesht fantastike. Ideja është tranzicioni nga e shkuara në momentin kur planeti është në një kaos të tillë. Por, duke mos u larguar nga ekstravaganca dhe të qenurit gjithmonë seksi, Stella sjell vizionin e një gruaje me vetëbesim, e cila mbron tokën.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code