Stil & Personalitet me Xhorxha Gjino

Veshja juaj e përditshme?
Në përditshmëri jam shumë e thjeshtë, por gjithmonë klasike! Për veshje nuk shpenzoj shumë. Aksesorët si: çanta, buzhuteri dhe shaje marrin vëmendjen time. Chanel dhe Louis Vuitton janë brand-et e mia të preferuara përsa i përket çantave. Gucci për rripat dhe për veshjet Zara ose marka më të thjeshta.


Stilisti i preferuar shqiptar dhe i huaj?
Gaia është një nga stilistet e mia të preferuara. Ëshë shumë casual chic!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Thënia e preferuar?

“Bukuria nis në momentin që ti vendos të jesh vetvetja!”

Coco Chanel

Ikonë Mode?
Andy Warhol

Wishlist?
Dior mini Saddle Bag.
Yeezy Boots.

Parfumi i preferuar?
Montal Dark Purple.

Rimeli i preferuar?
Dior Iconic Over Curl.

Këpucët e preferuara?
Shapkat.

Aksesori i preferuar?
Syzet e diellit.

Libri i preferuar?
“A walk to remember” – Nicholas Sparks.
Më prek shumë sa herë e rilexoj!

Filmi/Aktori/Regjisori i preferuar?
Aktori: Will Smith
Regjisori: Martin Scorsese
Filmi: “Allied”.

Kuzhina e preferuar?
Kuzhina Italiane