Stil Rustik

Një shtëpi e bukur nuk do të thotë vetëm komoditet, rehati, por edhe shumë stil! Fryma tradicionale, duke se është tendenca e momentit sa i takon arredimit dhe interior design. Stili rustik, dominon në elementë të tillë si tavolina, abazhurë dhe ndriçues dhe suvenir druri…Një pamje minimaliste, e ngjashme me shtëpitë e fshatit apo ato të pozicionuara në periferi, por rustikja është kryefjala e interiorit. Ne iu propozojmë një gamë të gjerë produktesh që do e shndërrojnë ambientin tuaj në një vend me gjithë karakteristikat e dekorit që iu doni. Të gjitha detajet tipike të stilit rustik vijnë të materializuara këndshëm, për t’ju krijuar hapësirën ku gjithkush do të donte të jetonte. Objekte shtëpiake, orendi, suvenire, dhe një atmosferë ndryshe që vjen si trendi i momentit nga sugjerimet e profesionistëve të fushës së interior design. Ne iu propozojmë disa ide të këndshme, të cilat mund t’i aplikoni sipas shijeve personale për të krijuar një stil mahnitës.

Dollap nga natyra

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

I realizuar me dru, me sirtarë, praktik dhe funksional për shtëpinë, ky dollap i thjeshtë, pa kënde apo forma asimetrike, mund të jetë një gjetje për ju.

Çmimi 89 euro