Stili i së ardhmes nga Max Mara

Sipas Max Mara, gratë gjithnjë e më shumë po përqafojnë ngjyrat e guximshme dhe vibrante, duke u përshtatur edhe me stinën që po vjen. Koleksioni i ri sjell modele fantastike, të cilat sipas gjasave do të kthehen në tendencën e preferuar.
Bluza të lirshme dhe sensuale, fustane të ndryshme satini me xhepa të mëdhenj dhe hapësirë të bollshme janë prirjet më të reja të Max Mara 2021.
Të shkurtër dhe seksi, të gjatë dhe komodë, çdo prurje e re e Max Mara është chic dhe mbresëlënëse.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code