Sushi Mania – Yamato

Jeni të apasionuar pas gatimeve ekzotike? Këtë muaj me ju do të ndajmë disa receta aziatike dhe mbretin e kuzhinës Japoneze, Sushi. Ata të cilët pasion kanë vetëm shijimin e një pjate të mirë Sushi apo tradita të tjera të azisë ne ju sugjerojmë restorantin më të mirë në Tiranë i klasifikuar edhe në Trip Advisor si i pari në listën e të preferuarve të turistëve që vizitojnë Tiranën, Yamato. Ne jemi ndalur në një takim shumë të këndshëm me shef Ronin, një Japonez i natyralizuar në Tiranë prej disa vitesh.
Recetat i gjeni në rubrikën “Kuzhinë”