Të Du Ktu

“Të du Ktu”, një “slang”, shumë i përdorur mes të rinjve kryeqytetas si për të nënkuptuar se nëse nuk je prezent në eventet apo ambientet më “IN”, të tiranës po humbet shumë! Gjetje kjo që është përdoru me shumë stil në emrin e një prej restoranteve më të veçantë, i cili dallon jo vetëm prej menu-së unike, por edhe prej interiorit krejt të pazakontë dhe faktit që nuk është vetëm një restorant, por edhe një dyqan dizajni ku mund të bësh të tuat objektet që gjenden brenda tij, të bën të mendosh se në këtë cept ballkani kemi zgjuar pak nga New York-u.

Për më shumë shfletoni Elegance

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code