Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit

La Boheme

Opera me katër akte, e njohur për subjektin e veçantë, por edhe për magjinë e emocioneve që përcjell për shkak të zhvillimeve të njëpasnjëshme, e bën këtë kryevepër të Giacomo Puçinit, një opera tejet të suksesshme.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code