Thomas Bear nga Burberry

Një trokitje e lehtë në trashëgiminë e Burberry me këtë varëse çelësash ngjyrë bezhë, që paraqet arushin e famshëm “Thomas Bear”. I punuar me lesh kashmiri dhe i stolisur me detajet “vintage” të shtëpisë britanike të modës, ky arush simbol i Londrës qëndron pezull nga një kapëse metalike ari dhe vjen me një unazë shtesë. Thomas Bear, ka krahë dhe këmbë të lëvizshme dhe vjen i dekoruar me një papion. Ka dy funksione shumë interesante mund ta përdorni si varëse çelësi dhe si dekor për çantën. Sigurisht, është një ide speciale dhurate, çmimi 250$.

Për më shumë shfletoni Elegance.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code