Toskana, frymëzimi më i ri i Assouline

Pasi u mahnitën nga bukuria e jashtëzakonshme e Toskanës, shtëpia e librit, Assouline, këtë verë gjendet në Toskanë, me synimin e vetëm: për t’i dedikuar mrekullisë italiane një libër.


E populluar nga fushat e paana, ullinjve 100-vjeçarë, shesheve tipike, kantinave mbresëlënëse të verërave dhe oazit mikpritës të banorëve, Toskana fantastike ka mbërthyer mbresat dhe zemrat me artin, arkitekturën dhe kulturën e saj.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Pena e Cesare Cunaccia, autor, curator, folës dhe drejtuesi i sektorit të editorëve në Vogue Italia dhe L’Uomo Vogue, sjell një seri mahnitëse me kishat, peizazhet  fshatrave përreth dhe gjithçka që i ka tërhequr vëmendjen nga e bukura Toskanë.