Trendet e bizhuve për sezonin pranverë – verë 2022

Një rikthim i bujshëm te bizhuteritë e adoleshencës sonë, krijimeve voluminoze XXL dhe aksesorëve prej princeshe; të gjitha në këtë artikull.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


MAXI
Markat më të famshme sjellin trendin MAXI, duke na rikujtuar se sa më grandioz të jetë një aksesor, aq më trasgresivë do të dukemi.


Aksesorët e princeshës
Një kurorë, apo vëthë që bien menjëherë në sy? Po, këtë sezon janë më in se kurrë.


Mania e piercing
Ju mbahet mend kur një piercing ishte super cool? Epo, i njëjti stil dhe senzacion është rikthyer!