Trendet e thonjve që dominojnë vitin 2021!

Në muajt e mbetur të 2021-it, sërish mund të ndjekim tendencat. Ju njohim me 5 trendet më të veçantë të vitit, të manifestuara në manikyrë dhe art nails:


E bardha dhe e zeza

Një dyshe ikonike, e cila luan me dizanjin dhe ju diferencon nga të gjithë!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Shades of Green

Manikyri french në një tjetër nivel. Shtojini pak ngjyra stilit epik dhe sapo u bëtë pjesë e një prej tendencave më të preferuara.


Multi-print

Ky art në thonj ka vetëm dy rregulla: përdorimi i ngjyrave të së njëjtës familje dhe shumë imagjinatë!


Dizajni gjeometrik

Të gjithë e duan gjeometrinë, sidomos kur ndërthuret me maksimalizmin.


Printe leopardi

Është e vështirë t’i bëni “skip” printeve të leopardit. Kombinojini ato me ngjyrat neon dhe mrekullohuni nga rezultati.