Trendet e TikTok që duhet të provoni!

Nëse keni një account në TikTok, duhet të provoni patjetër këto trende funny dhe super të këndshme. Kushedi, mbase e gjeni veten në qindra #fyp!

Vlerësimi ndaj të dashurës/ it
Të gjesh shpirtin binjak është e vështirë, ndaj duhet t’i shprehësh gjithnjë mirënjohjen dhe dashurinë.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

“Last Kiss” Bridge
Provoje vetëm nëse je okay me faktin që do të qash për gjatë gjithë natës.

Kërcimi “California Gurls”
Nëse partneri yt nuk do ta bëjë këtë kërcim, po GËNJEN!

Tërshëra e pjekur
Po, është një trend! Po, është super e shijshme!

Tërheqja e së kundërtës
Nëse shoqja jote e ngushtë apo partneri yt është literalisht e kundërta jote, por sërish ia dilni të jeni gjithmonë bashkë, ky trend është për ju!

 “And I think to myself…WTF?!”
Për momentin tjetër kur do të ndiheni në një situatë “WTF”!