Valencia, qyteti i artit dhe shkencës!

Valencia, qyteti i tretë më i rëndësishëm i spanjës me rreth 800,000 banorë, është një destinacion i vizitueshëm gjatë gjithë viti. Sipas kalsifikimeve të ndryshme ndërkombëtare ky qytet është destinacioni ideal për ata që duan një pushim të shkurtër në mes të dimrit në një klimë mesdhetare të ngrohtë. Në rubrikën tonë “udhëtime”, ju sugjerojmë vende më interesante sa ju përkete siteve historike, hotelerisë, kulinarisë, artit dhe kulturës së këtij qyteti surprizues.