Welcome to the wild side!

Këtë sezon kemi një tendencë unike, të jashtëzakonshme: bizhuteritë me dizenjo kafshësh. Gjej “your animal spirit” dhe shijo verën më “wild”!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Rhino/ Rinoceront
Një varëse unike, plot 18 karat, plus diamantë.
Çmimi: 4,633$

Crab/ Gaforre
Guri sapphire dhe e veçanta janë përbërësit sekret të kësaj unaze!
Çmimi: 1,960$

Lion/ Luan
Këto vëthë rrëfejnë historinë e një gruaje të fortë që di çfarë do!
Çmimi: 2,900$

Abstract/ Gjarpër
E rrezikshme dhe gati për çdo aventurë!
Çmimi: 1,245$

Butterfly/ Flutur
Një ylber ngjyrash në dorën tënde!
Çmimi: 9,195$

Fish/ Peshk
Një arsye më shumë për të blerë këto vathë: janë në ngjyrë koral, tendenca e kësaj vere!
Çmimi: 1,950$

Ladybug/ Nusepashkë
Fati dhe stili janë në anën tënde!
Çmimi: 150$