Zendaya dhe Timothée Chalamet, binomi plot stil!

Nëse e adhuroni bashkëpunimin e Zendaya dhe Timothée Chalamet në ekran, sigurisht që do t’i admironi edhe daljet e tyre publike. Rishtazi, në promovimin e “Dune”, filmit aksion me regji të Denis Villeneuve, ata na provuan se dinë të vendosin një kod të ri në botën e modës; kod i cili shumë shpejt i ka mahnitur të gjithë.

Elegance ndan me ju disa nga look-et më të këndshëm të aktorëve të rinj:

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code