Receta nga Melograno

Të shijshme, të shëndetshme, një menu e pasur me ushqime të përgatitura nga master chef-at, Miklovan Zeqo dhe Uan Vogli. Nga antipastat me prodhime deti, tek produktet e marinuara dhe ëmbëlsirat. Gatime që mund të përgatiten nga ju amvisa për t’i dhënë sa më shumë larmishmëri tryezës suaj. Ju bëftë mirë!

Marinato

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Përbërësit:

100 gr Barbun

100 gr Karkaleca

100 Kocë

100 gr Salmon

100 gr Peshk shpatë

50 gr sallata të ndryshme sipas dëshirës

Fruta pylli

Lakër e kuqe

Finok

Qepë

0.8 litër vaj ulliri

 

Përgatitja:

Përpara se të fillojmë përgatitjen marrim salmonin dhe peshkun shpatë që e kemi marinuar me kripë dhe sheqer për një ditë dhe i vendosim në enë të ndryshme. Më pas marinojmë karkalecat me fruta pylli. I marrim të gjithë  përbërësit dhe i vendosim në enë të ndryshme.  Për dekorim përdorim sallatë jeshile, lakër  të kuqe, finok dhe qepë. Në perfundim i hedhim pak vaj ulliri.