“N’mes” të Tiranës, muzikës së mirë, energjisë dhe koktejleve fantastike

Mes qindra bareve të kryeqytetit tonë të zhurmshëm që nuk fle kurrë,…

The Holy Grail, sekti i artistëve!

Për herë të parë Tirana kaotike përballet me një bar, i vendosur…

Hua nga Japonia

“Praktik” është dikush që ka përvojë në jetë e në punë dhe…

Tribe – Lashtësia takon të tashmen!

Ndërkohë që historia përsëritet, parahistoria kthehet në art. Në zemër të Tiranës…

Trashëgimi, histori, Iliri!

Ajo që na bën krenarë ne shqiptarët është prejardhja nga ilirët, të…

Mikso ngjyrat!

Ajo që dimë me siguri për ndryshimin e stinëve është se do…

9 objekte franceze që i duhen verandës tënde

Tani që erdhi vera, të gjithë e dimë sa të bekuar janë…

Një shtëpi plot lule, një shtëpi e lumtur.

Natyra shpërthen me magjinë e luleve dhe nëpërmjet tyre frymëzon çdo artist….

Ngjyrat perfekte për shtëpinë e ëndrrave, sipas interior designers.

Nëse po prisni tendencat e reja për të “freskuar” shtëpinë, ky artikull…

Bukë, krypë e zemër!

Pranë natyrës dhe mjedisit që liqeni i Tiranës ofron, zë vend një…

error: Content is protected !!