Qirinjtë që ju duhen gjatë vjeshtës

Vjeshta, momenti perfekt për të shijuar mbrëmjen në shtëpi, me një batanije të ngrohtë, Netflix përballë, kakao të ngrohtë në duar dhe një aromë fantastike vërdallë.
Ndërkohë që elementet e para i keni vetë, ne kujdesemi për aromën, duke ju treguar qirinjtë perfektë për këtë sezon.

 

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Harlem Candle Company

Qitroja, jasmine, trëndafili, vanilja, amberi dhe shumë aroma të tjera bashkohen në një qiri mbresëlënës.
Çmimi: 45$

 


Otherland

Gati për të shkuar në një tjetër planet? Sepse kombinimi i ëmbëlsisë dhe pikantes jua sigurojnë këtë rrugëtim.
Çmimi: 36$

 


Nest Fragrances

Shpirti vjeshtak bëhet edhe më i këndshëm me aromën e kanellës.
Çmimi: 34$

 


Wax and Wick

Një aromë fantastike, e cila përmban tonet e vaniljes, amberit dhe sandalwood. Rezultati? Komoditet, shumë shije dhe po kaq shumë dashuri për vjeshtën.
Çmimi: 35$

 


Tom Ford

E keni parasysh parfumin mahnitës “Oud Wood” nga Tom Ford? Tani, imagjinojeni në një parfum…
Çmimi: 98$