Këto ngjyra thonjsh do të dominojnë gjithë vjeshtën

Nise vjeshtën me thonj të rinj dhe frymëzohu nga ngjyrat më fantastike!


E kuqe

Marka: OPI Infinite
Çmimi: 13$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Royal Blue

Marka: Essie
Çmimi: 13$


Vishnje

Marka: Chanel
Çmimi: 30$


E gjelbër rrëzëllitëse

Marka: Orly Nail
Çmimi: 12.5$


Nude

Marka: J. Hannah
Çmimi: 54$


Bojëqielli

Marka: Orosa
Çmimi: 6$


E zezë

Marka: Sally Hansen
Çmimi: 5.30$


Rozë pastel

Marka: Essie
Çmimi: 13$


E gjelbër pastel

Marka: Olive and June
Çmimi: 9$


Lavandër

Marka: Sundays
Çmimi: 18$


Portokalli

Marka: Ulta Beuty
Çmimi: 11$


Kafe

Marka: Essie
Çmimi: 10$