Një shtëpi e frymëzuar nga përrallat

Njihuni me “Jikka”, një shtëpi japoneze, e frymëzuar nga përallat më magjepsëse….

Në fokus: Tadao Ando dhe 15 veprat e tij spektakolare

Krijimi më i fundit i arkitektit të jashtëzakonshëm Tadao Ando do të…

Mrekullitë e arkitekturës në xhunglën aziatike

Azia ka bukuri të jashtëzakonshme, të cilat ndërthuren mrekullisht me arkitekturën, për…

Hotelet që keni ëndërruar, në mes të natyrës

E rrethuar nga ishujt, liqenet, pyjet dhe malet plot dëborë, Suedia është…

Arata Isozaki, the man of postmodernism

Çdo arkitekt ka një raport shumë të mirë me gjeometrinë dhe format,…

Ieoh Ming Pei – Një arkitekt në dy shekuj!

“I ka dhuruar shekullit të 20-të një prej hapësirave më të bukura…

Nicholas Grimshaw – Minimalizmi absolut

Forma të pastra gjeometrike dhe shumë dritë natyrale! Kjo është gjithçka i…

Arkitektuar flet gjuhën e grave!

Arkitektura është arti dhe shkenca e projektimit të ndërtesave dhe strukturave. Një përkufizim më i gjerë do të përfshinte në…

Wolf D. Prix – Arkitekti i Arkitektëve

Wolf D. Prix është një ndër kontribuesit më të mëdhenj të arkitekturës…

Shtëpitë mbi pemë

Shtëpitë mbi pemë janë dizenjuar për të na sjellë më afër jetës…

error: Content is protected !!