Victoria Beckham: Si të perfeksionosh artin e “color-blocking”?

Victoria Backham shumë rrallë ka veshur ngjyrë tjetër përpos të zezës, ndaj, kur zgjedh ngjyrat, menjëherë përbën lajm dhe na mahnit. Mjeshtrja e “color blocking” na tregon se si të bëhemi perfekte në këtë art, duke qëndruar shik dhe elegante.

Më poshtë, Elegance ju sjell disa sugjerime dhe frymëzime që duhet t’i konsideroni.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code