Stil dhe personalitet nga Enxhi Cuku

Enxhi Cuku aktorja simpatike 22 vjeçare që e kemi parë si protagoniste dhe…

Stil dhe Personalitet nga Menada Zaimi

Menada Zaimi është gazetarja me buzëqeshjen rrëzëllitëse dhe një stil unik të…

Stil & Personalitet me Xhorxha Gjino

Veshja juaj e përditshme? Në përditshmëri jam shumë e thjeshtë, por gjithmonë…

Stil dhe personalitet nga Klesara Fani

Veshja juaj e përditshme? Të ndryshme, por kam një rregull për çdo…

Në botën fantastike të Inés Mélia (karriera, arti, muzat, shtëpia)

Inés Mélia, DJ, piktore, kuratore arti dhe një prej muzave të Chloé,…

5 ditë me stilin e Marsi Halilit – Modele

E hënë Fillimisht, duhet të theksojmë se kambalet janë tendenca e këtij…

5 ditë me stilin e Sindi Gjoshes

Fashion influencer E hënë E hëna mund të mos jetë dita e…

Stil dhe Personalitet nga Anxhelina Kotorri

Ka lindur në 19 dhjetor të vitit 1993. Moda është pasioni dhe…

5 ditë me stilin e Françeska Çonikut

E hënë Stili i veshjes për fillimin e javës vjen me ngjyra…

5 ditë me stilin e Sarah Berishës

E hënë Elegante dhe plot sharm në çdo detaj të stilit të…

error: Content is protected !!