Fez, shpirti dhe historia e Marokut!

Fez është qyteti më i vjetër i Marokut dhe në mënyrë të mahnitshme përmbledh copëza të kulturës, duke u kthyer kështu në një dëshmi të gjallë të historisë ndër shekuj.
I krahasuar për nga rëndësia dhe bukuria me Jeruzalemin, qyteti-mur i Fez përmban 9500 rrugë dhe është një shembull i përkryer i qyteteve dashamirës ndaj natyrës, pasi në rrugët e tij nuk do të vëreni asnjë makinë, vetëm kafshë transportuese. Është tmerrësisht e lehtë të impresionohesh nga Fez!

Për më shumë shfletoni Elegance Mars, në të gjitha pikat e shitjes!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code