Bonum Experience, një oaz jo shumë i fshehtë, 10 minuta larg Tiranës

Pranë kryeqytetit, larg smogut Tirana jonë kaotike, pa dyshim nuk ofron shumë…

Njihuni me vendet e preferuara të artistit Takashi Murakami

Ndërkohë që bashkëpunon me gjigantin Perrier, Takashi Murakami, artisti super vibrant, i…

Vendet më të bukura, sipas vajzës që ka udhëtuar në të gjithë botën

Njihuni me Lexie Alford, vajzën që ka realizuar ëndrrën e të gjithëve!…

Korsika – Udhëtim në Ishullin Magjik

Si një zgjatim i vijës bregdetare të mesdheut, Kosrsika përmbledh një kontinent…

Një tendë luksoze në mes të shkretëtirës

Nuk është një mirazh, por një tendë luksoze dhe fantastike, në mes…

Fez, shpirti dhe historia e Marokut!

Historia Fez është qyteti më i vjetër i Marokut dhe në mënyrë…

Xinara House, një copëz parajse

Tinos është një ishull i vogël të cilin mund të mos e…

24 orë në Kyoto! Qyteti i Tempujve

Largohuni nga monotonia dhe mos humbisni ato që natyra dhe viset e…

Anë e mbanë botës së Lena Nikolajt

Udhëtimet dhe fotografia janë binomi që përbëjnë pasionin e Lena Nikolaj, e…

Napoli – Metropoli i Sirenës

Qyteti i muzikës, artit dhe kulinarisë, një ekselencë italiane. Origjina e themelimit…

error: Content is protected !!