Frymëzuar nga bregdetet më të njohura në botë, Folie Marine finalizon sezonin me festa spektakolare. Festivali Sundance në Jalë, në 3-4 shtator, eventi ku asnjë s’do të mungojë.

Festohet me spektakël në hapje por edhe në mbyllje të sezonit veror,…

OriginAL, zbulo rrënjët e tua!

Të jesh në tokë të huaj dhe të jesh i vetëdijshëm për…

Fundjavat me One Telecommunications dhe ALBtelecom

Nëse mendoni se verës po i vjen fundi, të jeni të sigurt…

Propozim i vërtetë në një rrjet të vërtetë

Si duket një propozim i vërtetë në një rrjet të vërtetë? Mjafton…

One Telecommunications mbështet nismën “Rrathë Dhurues”

One Telecommunications vijon promovimin dhe zhvillimin e filantropisë në Shqipëri. Këtë herë…

 “ThinkTech” krijon ura teknologjike edhe në Prishtinë

Për edicionin e pestë të konferencës së parë teknologjike “ThinkTech”, nuk mund…

Edicioni i katërt i Think Tech u zhvillua në një maratonë dy-ditore eventesh

Për të katërtin vit radhazi, në dy ditët e fundit të marsit,…

Shqipëria, potencial për krijimin e një “digital hub”, dedikuar të rinjve

E ardhmja është e brezit të ri, e vizionarëve, e guximtarëve, e…

Çfarë veshën aktoret/ët në eventin e çmimeve Emmy?

Emmy Awards janë rikthyer fuqishëm, këtë herë fizikisht, jo më nga Zoom….

Lady Kitty Spencer, mbesa e Lady Diana celebroi dashurinë me Dolce & Gabbana Alta Moda!

Plot 5 fustane Dolce & Gabbana Alta Moda e bënë edhe më…

error: Content is protected !!