4 kryevepra spektakolare anë e mbanë botës

Arti përfshihet në shoqëri dhe provokon ndjesitë, reagimet dhe polemikat e publikut,…

Ardit Boriçi – Metamorfozat dhe frymëzimet e një artisti

Shqipëria është një vend i vogël, me shumë probleme e disfata, por…

10 mësime mbi dashurinë nga Frida Kahlo

Të gjithë e njohim Frida Kahlo, piktoren meksikane, e njohur për autoportretet…

Mes errësirës dhe dritës – Një ekspozitë nga Orion Shima

Një polumbar i veshur me kostumin e tij, është figura kryesore e…

Tradita merr trajtën e profesionit dhe artit

Punimi në tezgjah është një zakon i hershëm e kulturës sonë. Rikthimi…

Fryma impresioniste e Violeta Kongos

Çdo krijim i realizuar nga ajo, është një pikturë unike, së cilës…

Admir Pervathi – Jetë dhe tablo shumëngjyrëshe

Admir Pervathi është një piktor mjaft i njohur, i cili që prej…

Roland Karanxha – Mes nudos dhe peizazhit

 Dëshira për t’ju “arratisur” realitetit dhe për të krijuar një tjetër të…

Gea Madhi – Arkitekte/ Dizjaner

Arkitekte, dizajner dhe me një mbiemër të madh në artet figurative Gea…

Markel Capo – “Kurorë Guri”, një jehonë për forcën e gruas shqiptare

“Kurorë Guri” nga Markel Capo është ekspozita e cila bashkon legjendën dhe…

error: Content is protected !!