Sugjerimet tona për librat që duhet të lexoni në gusht

Muaji i ri, tituj të rinj! Elegance ju sjell 3 librat që…

Librat e korrikut

Dallgë, det, një libër i mirë. Dy të parat i ofron vera,…

Toskana, frymëzimi më i ri i Assouline

Pasi u mahnitën nga bukuria e jashtëzakonshme e Toskanës, shtëpia e librit,…

Librat më të bukur për fëmijët tuaj!

Sot, me rastin e 1 Qershorit, festës së fëmijëve, Elegance ju rikujton…

Librat e muajit maj

Muaji maj vjen me sugjerime të reja, të cilat i gjeni në…

Pop art dhe letërsi! Louis Vuitton sjell bibliotekën e parë që bashkon dy gjinitë e artit

Tashmë, është mëse e qartë që Louis Vuitton po kontribuon në shumë…

Librat e muajit mars

Nëse po pyesni veten se ç’të lexoni gjatë muajit mars, Elegance ju…

Umberto Eco: Interneti u ka dhënë hapësirë budallenjve

Sot, më 19 shkurt, përkujtojmë Umberto Eco, një prej shkrimtarëve, filozofëve, kritikëve…

Libra të shkurtër, për muajin shkurt

Nëse po kërkoni disa tituj interesantë për të lexuar gjatë muajit, ju…

Librat më të bukur që flasin për modën

Industria e modës është një prej sektorëve më frymëzues në botë, e…

error: Content is protected !!