Këto këpucë janë trendi më i bukur i vjeshtës

Vjeshta erdhi, me freskinë, ngjyrat dhe tendencat e reja. Këtë sezon, janë këpucët ato që bëjnë diferencën, ndaj njihu me modelet më të këndshme:


Marka: Nordstrom
Çmimi: 275$
Lëkurë!!!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Marka: Nordstrom
Çmimi: 238$
Me takë unike


Marka: Revolve
Çmimi: 348$
Ngjyra vibrante


Marka: ASOS
Çmimi: 87$
Kauboj


Marka: Nasty Gal
Çmimi: 183$
Clogs


Marka: BLOOMINGDALE’S
Çmimi: 320$
Sandale


Marka: Schutz
Çmimi: 138$