Ëmbëlsirat e së premtes, 3 tarta me fruta

E premtja na bashkon të gjithëve rreth tryezës për të shijuar gatimet…

Masur nuk është vetëm një ambient shumë i ngrohtë dhe familjar. Ka…

Freskohu!

Zogu i Kripur Emri i këtij koktaili në fakt vjen prej larmishmërisë…

From Africa, with love!

Kuzhina është dashuria e të gjithëve, ndaj misioni ynë është të zbulojmë…

Bleri, një chef tradicional dhe modern

Pasionet, ëndrrat dhe talentet e çdokujt prej nesh janë shtysa më e…

Drunk in Taste

Vera është eliksiri i jetës, rinisë dhe sigurisht, i një mbrëmjeje të…

Freskohu!

Stina është e nxehtë dhe dielli i padurueshëm? Zgjidhja është koktejli i…

Shija e Festave në Artigiano

Artigiano hapi dyert në mars të 2013 në një nga kryqëzimet më…

Në kuzhinën e Ballkonit të dajtit

Ai është i njohur në botë e kulinarisë së traditës që prej…

Kuzhina – Vjeshtake

Me ndryshimin e stinëve edhe dieta jonë ushqimore ndryshon. Kalimi nga vera…

error: Content is protected !!