Leontina Nika në 10 Pyetje nga Elegance

Ku jeni tani dhe me çfarë po merreni? Në shtëpi. Kam pak…

Sekretet e krijimeve të Javit!

Industria e modës dhe e fashionit në vendin tonë është një skenë…

Stil dhe personalitet nga Enxhi Cuku

Enxhi Cuku aktorja simpatike 22 vjeçare që e kemi parë si protagoniste dhe…

Ermira Hysaj Çerkozi në 10 pyetje nga Elegance

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni? Përballë kompjuterit duke shkruar…

DKL sjell krijime fantastike për gratë e pamposhtura dhe magjike si Zana mali.

Që nga fëmijëria e hershme e deri më sot, gjithçka mund të…

E bukura dhe stili bashkohen në Ginger Concept

Për të ndërtuar një sipërmarrje të re duhet guxim, pasion dhe shumë…

Stil dhe Personalitet nga Menada Zaimi

Menada Zaimi është gazetarja me buzëqeshjen rrëzëllitëse dhe një stil unik të…

Alketa Haxhiu në 10 Pyetje nga Elegance

Cili është vendimi më i mirë që keni marrë ndonjëherë? Vendimi më…

Vajzë, të tregosh karakterin përmes stilit.

Handcrafted Luxury Jewerly E krijuar në 2016 nga Valentina Juncaj, “Vajzë” është…

Rea Nuhu në 10 nga Elegance

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni? Aktualisht ndodhem në Tiranë…

error: Content is protected !!