Drunk in Taste

Vera është eliksiri i jetës, rinisë dhe sigurisht, i një mbrëmjeje të mrekullueshme. Por të gjithë e dimë se vera shijohet shumë herë më mirë me ushqimin e duhur. Në rreshtat e mëposhtëm Elegance ju servir receta të thjeshta, të cilat i bashkon një ingredient: vera. E kuqe apo e bardhë, një verë e mirë shigjeton shqisat e më pas zemrën. Pulë me hudhra dhe verë të bardhë Linguine me verë të kuqe.