Këmishat me vija që ju duhen këtë verë!

Kur bëhet fjalë për këmishat esenciale, na vijnë në mend prerjet e thjeshta, boyfriend dhe artsy, të cilat qëndrojnë ende në krye të stilit. Të krijuara me material pambuku, linoje, apo sateni, këmishat janë kryefjala e stilit dhe komoditetit.

Për këtë, Elegance ju liston disa nga modelet që janë must-haves për verën!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

New Jersey

Çmimi: 95$

 

Isabel funny

Çmimi: 490$

 

MaleGirls

Çmimi: 158$

 

Marie Marot

Çmimi: 91$

 

With Nothing Underneath

Çmimi: 95$

 

Glove

Çmimi: 69$

 

Sessei

Çmimi: 175$

 

Woera

Çmimi: 355$