Sport fragrance

Përzierja e ekstrakteve të rrushit dhe jaseminit, krijojnë një parfum me aromë ndjellëse nga Stefano Ricci për çdo mashkull.

Çmimi 700 euro

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code