Ëmbësirat e së Djelës – 3 tarta me fruta

E djela na bashkon të gjithëve rreth tryezës për të shijuar gatimet e shtëpisë dhe kënaqësinë e të qenit së bashku. Këtë muaj ju propozojmë tre receta, të cilat do të shërbejnë si “desert” pas drekave tuaja. Janë të lehta dhe me shije e aroma pranverore.

Recetat i gjeni në rubrikën “Kuzhinë”.