Freskohu!

Stina është e nxehtë dhe dielli i padurueshëm? Zgjidhja është koktejli i duhur! Larmishmëria e ngjyrave, shijeve dhe alkooli e bëjnë verën perfekte, andaj rehatohuni dhe freskohuni me disa receta super të thjeshta për koktejlin që sfidon edhe diellin.