Në kuzhinën e Ballkonit të dajtit

Ai është i njohur në botë e kulinarisë së traditës që prej 14 vitesh. Ndërsa prej 3 vitesh e gjejmë në krye të kuzhinës së një prej restoranteve më të rëndësishëm të Tiranës, Ballkoni i Dajtit. Nga kjo pikë panoramike e malit të kryeqytetit Shef Flamuri, servir pjatat e tij të ripunuara me shumë pasion. Në takimin tonë na tregoi se si pjesa më e madhe e produkteve prodhohen pikërisht në oborrin e restorantit që është kthyer në një bio resort, ku rriten pulat, mbillen filizat vendas dhe prodhohen nën produktet e qumështit. Të gjitha pjatat e traditës janë të rimodeluar dhe vijnë të serviruar për turistët e shumtë që vizitojnë Malin e Dajtit. Për ne ka gatur 3 receta shumë të shijshme që të lënë mbresë Tirane dhe që vijnë si dekor i tabloje impresioniste.
Shef FLAMUR HYKA

Për më shumë shfletoni Elegance.