Stil dhe personalitet nga Evi Reçi

Pasionin për muzikën e ka të trashëguar nga mam­aja e saj e cila është çeliste, ndërsa multikulturalizmin e ka në gjak për shkak së është rritur në kryeqytetin grek, Athinë, për t’u zhvendosur më pas në kryeqyte­tin e kulturës, Firence. Evi Reçi është këngëtare më shumë stil që di gjithmonë të sjellë risi në botën e muzikës vendase. Ajo jeton në Itali dhe punon si gazetare, por rikthehet shpesh në vendin e saj.

Për më shumë shfletoni Elegance.