Vipat në Amfar Gala

Në tapetin e kuq të eventit të madh të Amfar Gala shkëlqyen yjet e showbizzit dhe modës botërore. Plot stil, elegance dhe sharm, ja cilat ishin femrat protagoniste që shkëlqyen në të.

Burimi: Harper’s Bazaar