Vipat në inagurimin e Repeat Fitness & Wellness Club

Për të gjithë ata që kanë një sfidë të vazhdueshme me linjat trupore, tashmë vjen një zgjidhje në zemër të kryeqytetit. Me një investim të jashtëzakonshëm, me ambient ekologjik dhe arkitekturë bashkëkohore, “Repeat Fitness & Wellness Club” /  bën të mundur misionin tuaj, duke ju dhënë mundësinë që brenda pak kohësh të vini në një formë ideale fizike. Në ceremoninë e inagurimit të kësaj qendre, morën pjesë personazhe publik, biznesmenë, e shumë individë të tjerë të njohur, që panë nga afër këtë ambient modern. Organizimi i këtij eventi ju besua agjencisë “Landmark Communications”.